Tissue and centesimal composition of the 12th rib of lambs from genetic groups different (2015)
Source: Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. Unidade: CENA
Subjects: CORDEIROS, CRUZAMENTO ANIMAL
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ABNT
LANDIM, Aline Vieira et al. Tissue and centesimal composition of the 12th rib of lambs from genetic groups different. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, v. 16, n. 2, p. 470-479, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1519-99402015000200004. Acesso em: 11 maio 2024.APA
Landim, A. V., Vasconcelos, A. M. de, Corrêa, M. P., Costa, H. H. A., Fioravanti, M. C. S., Louvandini, H., & McManus, C. M. (2015). Tissue and centesimal composition of the 12th rib of lambs from genetic groups different. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, 16( 2), 470-479. doi:10.1590/s1519-99402015000200004NLM
Landim AV, Vasconcelos AM de, Corrêa MP, Costa HHA, Fioravanti MCS, Louvandini H, McManus CM. Tissue and centesimal composition of the 12th rib of lambs from genetic groups different [Internet]. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. 2015 ; 16( 2): 470-479.[citado 2024 maio 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1519-99402015000200004Vancouver
Landim AV, Vasconcelos AM de, Corrêa MP, Costa HHA, Fioravanti MCS, Louvandini H, McManus CM. Tissue and centesimal composition of the 12th rib of lambs from genetic groups different [Internet]. Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal. 2015 ; 16( 2): 470-479.[citado 2024 maio 11 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1519-99402015000200004